|
|

صندوق سرمایه گذاری فیروزه (ثبت شده) به تمام کدهای بورسی که امروز ثبت نام خودشون رو تکمیل کنند مقداری واحد صندوق ساحل پاداش میده !
کافیه وارد لینک زیر بشید , شماره موبایل و شماره ملیتون رو ثبت کنید , بقیه اطلاعاتتون رو خود صندوق از طریق سجام داره
مقدار پاداش محدوده و به دوستانی که زودتر وارد بشن تعلق میگیره
بعد ثبت نام , روی گزینه فعال سازی بالا صفحه بزنید تا پول بیاد تو حسابتون
کمتر از ۳ دقیقه وقت میبره !
لینک پاداش 👇👇👇
https://app.firouzeh.com
مواد لازم
▪ روغن زیتون: یك قاشق غذاخوری ▪ پیاز متوسط خرد شده: یك عدد ▪ سیر له شده: دو حبه ▪ گوجه فرنگی رنده شده: ۵۰۰ گرم ▪ ربگوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری ▪ آبجوش: ۶ لیوان ▪ شكر: ۱ قاشق غذاخوری ▪ ماكارونی پیچ: یك سوم لیوان ▪ برگ ریحان تازه خردشده: ۲ قاشق غذاخوری ▪ برای كوفته ریزهها: ▪ گوشت چرخكرده: ۵۰۰ گرم ▪ مغز نان خشك شده، آسیاب شده: سه چهارملیوان ▪ پیاز متوسط رنده شده: ۱ عدد ▪ زرده تخم مرغ: ۱ عدد ▪ برگ ریحان تازه خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری ▪ روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
به ادمه مطلب بروید.
امتیاز : |
|
نتیجه : 5 امتیاز توسط 2 نفر مجموع امتیاز : 10 |
|
برچسب ها :
سوپ گوجهفرنگی با ماكارونی و كوفته ریزه , سوپ , گوجه , رب انار , رب گوجه , گوجه فرنگی , کوفته , ماکرونی , آشپزی , آموزش آشپزی , رزبلاگ , رزفا ,
تاریخ : شنبه 18 شهریور 1391 |
نظرات (0)
بازدید : 765
|
|
مواد لازم
برگ مو نیم کیلوگرم
گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم
سبزی دلمه(تره ، جعفری ، شیوید ، نعناع ، ترخان ، پیازجه) نیم کیلوگرم
برنج ۱۵۰ گرم (در حدود یک پیمانه سرخالی)
پیاز سرخ شده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
آبلیمو یک استکان
شکر ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
روغن ۱۵۰ گرم (حدود یک پیمانه سرخالی)
نمک و فلفل به مقدار کافی
گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
مایه دلمه برگ مو
گوشت را داخل پیاز سرخ شده ریخته و به هم می زنیم تا
کمی سرخ گردد و آب گوشت هم کشیده شود آنگاه رب گوجه فرنگی را در دو لیوان
آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم کمی نمک و فلفل می زنیم بعد شکر و
آبلیمو را اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و آبش کشیده شود ،
سپس سبزی را به دقت تمیز می کنیم و میشوئیم و ریز خرد می نمائیم و با یکی
دو قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و مایه گوشت را از روی آتش برمیداریم و سبزی
را با گوشت مخلوط می نمائیم (هنگام مخلوط کردن مواد می توان ۲ تا ۳ قاشق
زرشک هم اضافه کرد) سپس یک پیمانه برنج را که قبلا جوشانده و آماده کرده
بودیم را به این مواد اضافه می کنیم (می شود به این مایع لپه پخته شده هم
اضافه کرد در حود یک پیمانه)

به ادامه مطلب بروید
امتیاز : |
|
نتیجه : 1 امتیاز توسط 5 نفر مجموع امتیاز : 5 |
|
برچسب ها :
دلمه , برگ , مو , دلمه برگ مو , رزفا , رزبلاگ , آشپزی , آموزش آشپزی , طرز تهیه ی دلمه برگ مو ,
تاریخ : شنبه 18 شهریور 1391 |
نظرات (0)
بازدید : 930
|
|
تاریخ : جمعه 17 شهریور 1391 |
نظرات (0)
بازدید : 875
|
|
تاریخ : جمعه 17 شهریور 1391 |
نظرات (0)
بازدید : 943
|
|
تاریخ : جمعه 17 شهریور 1391 |
نظرات (0)
بازدید : 913
|
|
تاریخ : جمعه 17 شهریور 1391 |
نظرات (0)
بازدید : 1087
|
|
|
|
فروشگاه اینترنتی
|