سه شنبه 16 اردیبهشت 1404
توضيحات بنر تبليغاتي
Nobitex Referral Campaign Banner

صندوق گروه مالی فیروزه

صندوق سرمایه گذاری فیروزه (ثبت شده) به تمام کدهای بورسی که امروز ثبت نام خودشون رو تکمیل کنند مقداری واحد صندوق ساحل پاداش میده !

کافیه وارد لینک زیر بشید , شماره موبایل و شماره ملیتون رو ثبت کنید , بقیه اطلاعاتتون رو خود صندوق از طریق سجام داره

مقدار پاداش محدوده و به دوستانی که زودتر وارد بشن تعلق میگیره

بعد ثبت نام , روی گزینه فعال سازی بالا صفحه بزنید تا پول بیاد تو حسابتون

کمتر از ۳ دقیقه وقت میبره !

لینک پاداش 👇👇👇

https://app.firouzeh.com

نویسنده : NetFars |

 

عکس شجره نامه پادشاهان هخامنشی

 

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید

 

عکس شجره نامه پادشاهان هخامنشی

 

به نقل از  Hiword . ir

 

امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 5

برچسب ها : عکس شجره نامه پادشاهان هخامنشی , تصویر , شجره نامه , سلسله هخامنشی , کورش بزرگ , کوروش بزرگ , کاساندان , کمبوجیه , داریوش بزرگ , عکس , خشایار شاه , اردشیر , آتوسا , اسکندر مقدونی , داماسپیا , پروشات , آبان دخت , آمستریس , هخامنش ,

تاریخ : جمعه 04 خرداد 1403 | نظرات (0) بازدید : 192
نویسنده : NetFars |

 

شعر مست و هشیار از پروین اعتصامی

 

( شعر در قالب عکس و متن می باشد )

 

شعر مست و هشیار از پروین اعتصامی

 

محتسب ، مستی به ره دید و گریبانش گرفت

مست گفت : ای دوست ! این پیراهن است ، افسار نیست !

گفت : مستی ، زان سبب افتان و خیزان میروی

گفت : جرم راه رفتن نیست ، ره هموار نیست

گفت : می‌باید تو را تا خانهٔ قاضی برم

گفت : رو صبح آی ، قاضی نیمه‌شب بیدار نیست

گفت : نزدیک است والی را سرای ، آنجا شویم

گفت : والی از کجا در خانهٔ خمار نیست ؟

گفت : تا داروغه را گوییم ، در مسجد بخواب

گفت : مسجد خوابگاه مردم بدکار نیست

گفت : دیناری بده پنهان و خود را وارهان

گفت : کار شرع ، کار درهم و دینار نیست

گفت : از بهر غرامت ، جامه‌ات بیرون کنم

گفت : پوسیده‌ست ، جز نقشی ز پود و تار نیست

گفت : آگه نیستی کز سر در افتادت کلاه

گفت : در سر عقل باید ، بی‌کلاهی عار نیست

گفت : می بسیار خوردی ، زان چنین بیخود شدی

گفت : ای بیهوده‌گو ، حرف کم و بسیار نیست

گفت : باید حد زند هشیار مردم ، مست را

گفت : هشیاری بیار ، اینجا کسی هشیار نیست

 

 

امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 5

برچسب ها : شعر مست و هشیار از پروین اعتصامی , شعر , مست و هشیار , پروین اعتصامی , شاعره , شاعر معاصر , شعر زیبا , عکس , تصویر , محتسب , مست , قاضی , والی , داروغه , مست و هوشیار , شعر پروین اعتصامی ,

تاریخ : یکشنبه 26 فروردین 1403 | نظرات (0) بازدید : 305
نویسنده : NetFars |

 

عکس ابراز عشق مردانه

 

عکس ابراز عشق مردانه

 

I LOVE YOU

 

 

امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 5

برچسب ها : عکس ابراز عشق مردانه , عکس سوسک , عکس حال به هم زن , آی لاو یو , تصویر عاشقانه , عکس عاشقانه , عکس , عکس مسخره , عکس حیوان , عکس حشره , ابراز عشق , عکس عشقولانه , عاشقی , pic , photo , i love you ,

تاریخ : چهارشنبه 22 فروردین 1403 | نظرات (0) بازدید : 410
نویسنده : NetFars |

 

پس از سال ها انتظار ، تلسکوپ جیمز وب امروز به فضا پرتاب شد

 

 

 

پس از مدت ها انتظار زمان آغاز ماموریت تلسکوپ فضایی جیمز وب فرا رسید. جیمز وب پروژه ای به مدیریت ناسا و مشارکت سازمان های فضایی اروپا و کانادا است. این تلسکوپ برای جا شدن درون موشک تا شده و به همین خاطر پس از پرتاب، یک ماه نخست در فضا را در یک فرآیند پیچیده، صرف باز کردن خود خواهد کرد. جیمز وب در حین باز کردن خود همزمان به پیشروی به سوی مقصد نهایی اش در فاصله ی ۱.۵ میلیون کیلومتری از زمین خواهد رفت.

دانشمندان امیدوارند تا اواسط سال ۲۰۲۲، این تلسکوپ مشاهدات خود از منظومه ی شمسی و کهکشان های بسیار دور دست را آغاز کند. تلسکوپ جیمز وب برای رصد آسمان در نور فروسرخ طراحی شده و این قابلیت به دانشمندان برای مطالعه ی آغاز جهان هستی کمک خواهد کرد.

این تلسکوپ فضایی یکی از مورد انتظارترین پروژه های تاریخ با محوریت فضا محسوب می شود و تا رسیدن به سکوی پرتاب راه پر فراز و نشیبی را پیمود. در ابتدا قرار بود تلسکوپ جیمز وب در سال ۲۰۰۷ به فضا پرتاب شود اما طی سال های گذشته با تاخیرهای بسیار و افزایش هزینه های فراوان مواجه شد.

در سال ۲۰۱۸ پیش بینی شده بود که تلسکوپ در ماه مارس ۲۰۲۱ پرتاب شود اما به خاطر همه گیری کرونا این امر به پاییز امسال موکول شد. مشکلات فنی و نگرانی های موجود در مورد وضعیت آب و هوا نیز باعث شدند که چندین بار پرتاب این تلسکوپ به تاخیر بیفتد. اما سرانجام انتظارها به پایان رسید و تلسکوپ جیمز وب در تاریخ ۲۵ دسامبر ۲۰۲۱ یعنی امروز از پایگاه فضایی گویان به فضا پرتاب شد.

این تلسکوپ فضایی به افتخاز جیمز ای. وب که بین سال های ۱۹۶۱ و ۱۹۶۸ به عنوان مدیر ناسا با این سازمان به همکاری پرداخته بود و در برنامه فضایی آپولو نقش مهمی داشت، به نام وی نام گذاری شده است.

تلسکوپ فضایی جیمز وب نصف هابل وزن دارد اما قرار است در فواصلی بسیار دورتر از هابل جانشین آن شود تا حساسیت و وضوح بیشتری را فراهم کند و گستره ی وسیعی از تحقیقات در زمینه های کیهان شناسی و نجوم را امکان پذیر سازد.

تلسکوپ فضایی جیمز وب چهار هدف اساسی دارد: ۱- جستجوی نور از اولین ستارگان و کهکشان هایی که پس از «انفجار بزرگ» در کیهان شکل گرفتند ۲- درک شکل گیری ستارگان و منظومه های سیاره ای ۳- بررسی شکل گیری و تکامل کهکشان ها و ۴- مطالعه ی سیستم های سیاره ای و خاستگاه پیدایش زندگی

این که تا چه اندازه این تلسکوپ در تحقق اهدافش موفق خواهد بود، باید صبر کرد و دید …

 

 

امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 2 نفر مجموع امتیاز : 10

برچسب ها : تلسکوپ , جیمز وب , فضا , پرتاب , علم , فناوری , مطلب علمی , خبر , پس از سال ها انتظار ، تلسکوپ جیمز وب امروز به فضا پرتاب شد ,

تاریخ : شنبه 04 دی 1400 | نظرات (0) بازدید : 407
نویسنده : NetFars |


 

آشنایی با هلیكوپتر تهاجمی AH-64 Apache
 

اولین پرواز نمونه اولیه هلیكوپتر آپاچی در 30 سپتامبر1975 بود اما تا سال 1982 و تا دریافت اولین سفارش نمونه ی دیگری از آن ساخته نشد

 
در سال 1983 اولین نمونه ساخته شده هلیكوپتر آپاچی در بیرون از ساختمان شركت هیوز در آریزونا ناپدید شد و بعدها معلوم شد كه سقوط كرده كه تاثیر بدی بر طرح و مسئولان شركت هیوز گذاشت . یك سال بعد از این حادثه مسئولان شركت مك دانل داگلاس طرح هلیكوپتر آپاچی را به مبلغ500 ملیون دلار از شركت هیوز خریداری كردند و این طرح بعد از ادغام دو شركت مك دانل داگلاس و بویینگ در سال 1996 طرح هلیكوپتر آپاچی از سوی صنایع هلیكوپتر بویینگ ادامه یافت .

   

آپاچی به عنوان پیشرفته ترین هلیکوپتر تهاجمی دو موتوره در جهان شناخته شده است و در دو نوع با پسوند ای و دی عرضه می شود. آپاچی توانایی حمله به قلب نیروهای دشمن را در روز یا شب در تمام شرایط جوی داشته و قابلیت استفاده از انواع سلاح ها را داراست. ای اچ-64-دی نوع جدیدتر و پیشرفته تر این هلیکوپتر بوده که با نام آپاچی کمان دراز یا (لانگ بُو آپاچی) شناخته می شود . این سیستم جنگ افزار مخوف برای میدان های نبرد دیجیتالی آینده طراحی و ساخته شده است. از اصلی ترین اصلاحاتی که بر روی این هلیکوپتر انجام شده می توان به اضافه شدن رادار موج میلیمتری کنترل آتش (اف سی آر) موشک های هوا به زمین، فرکانس رادیوی شلیک کن-فراموش کن (لانگ بوُ هلفایر) که نیاز به نوع لیزری را مرتفع کرده است، موتورهای به روز شده، اویونیک و کابین یکپارچه شده اشاره کرد. سیستم رادار کنترل آتش (لانگ بُو ) که در بالای روتور اصلی آپاچی قرار گرفته متشکل از آنتن و ترانسمیتر بوده که به صورت چند حالته و موج میلیمتری است. طول موج کوتاه به علت ارسال پرتوهای باریک قابلیت مقابله با اقدامات متقابل دشمن را به وجود آورده است.

 

 

توسعه و بهینه سازی هلیكوپتر آپاچی :

دو نمونه از هلیكوتر در خدمت ارتش آمریكا هستند نمونه اول AH-64A یا همان نمونه ابتدایی ساخته شده و نمونه دومدی AH-64D با لقب لانگ بو است .از این هلیكوپتر نمونه های B و C هم ساخته شده ولی هرگز وارد خدمت نشدند . انگلیس نمونه وست لند (Westland) از این هلیكوتر با كد (WAH-64) كه مدل سفارشی شده و تغییریافته هلیكوتر آپاجی مدل دی (AH-64D) است را برای ارتش این كشور تولید میكند .

ساختمان هلیكوپتر آپاچی به گونه ای طراحی و ساخته شده كه توانایی پایداری در تمام محیطهای جوی را دارد و خلبان هلیكوپتر میتواند با استفاده از سیستم پیشرفته (IHADSS) كه سیستم كشف و شناسایی و هدفگیری اهداف نصب شده در كلاه خلبان است در روز و شب و تمام شرایط آب هوایی به خوبی ماموریتهای خود را انجام دهد. (IHADSS مخفف Integrated Helmet and Display Sight System ). هلیكوپتر آپاچی از وسایل پیشرفته و دقیق دیگر مانند آخرین سیستمهای آیونیكی و الكترونیكی كه امكان شناسایی اهداف كاذب را به خلبان میدهد و دوربین مادون قرمز براب استفاده در شب و نقشه راهنمای زمین و موقعیت دیجیتال خودكار و سیستم مكان یاب (GPS) استفاده میكند .هلیكوپتر آپاچی از سیستم /15Y MOS 15X كه یك سیستم الكترونیكی تعمیر تسلیحات است به همراه سیستم MOS 15R برای راهنمایی خلبان برای پیروزی آسان در نبردها است هم استفاده میكند.
به طور عمومی هلیكوپترهای آپاچی بر خلاف ظاهر ترسناك و پر ابهت خود ضعفهای زیادی دارند كه با دانستن این نقاط ضعف میتوان به راحتی به آپاچی ضربه زد و حتی این هلیكوپتر را نابود كرد . هدف از ساخت این هلیكوپتر درگیر شدن و نابود كردن وسایل زرهی و مواضع دشمن در فواصل معین است . هلیكوپتر آپاچی در ماموریتهای خودمیتواند تا حدودی مستقل عمل كند كه به دلیل سیستمهای پیشرفته هدایت و ناوبری و سلاحهای گوناگون میباشد .

 

 


 

سیستم لانگ بُو توانایی شناسایی، طبقه بندی و اولویت بندی 256 هدف زمینی را به صورت خودکار در تمام شرایط جوی و پیچیدگی میدان نبرد داراست. رادار کنترل آتش در چهار حالت مورد استفاده قرار می گیرد:

(اِی تی اِم) یا حالت هدف گیری هوایی جهت شناسایی و اولویت بندی اهداف هوایی.
(جی تی اِم) یا حالت هدف گیری زمینی جهت تهاجم به اهداف روی زمین همچنین شناسایی تهدیدهای هوایی.
(تی پی اِم) حالت نقشه برداری از مواضع زمینی که در وضعیت آب و هوایی نامطلوب به یاری خلبان می آید.
(بی آی تی) که یک سیستم آزمایش درونی رادار است و اشکالات فنی سیستم را در حال پرواز و همچنین حین تعمیر آشکار می سازد.

 سیستم های (تی ای دی اس و پی ان وی اس) که اولی تصاویر اپتیکی و تلویزیونی به همراه دید مادون قرمز از جلو را برای خدمه ارسال می دارد و دومی تصاویر مادون قرمز در تمام جهات را برای دید شب به عدسی تک چشمی متصل به کلاه خلبان (کابین عقب) یا کمک خلبان/افسر تسلیحات (کابین جلو) می فرستد.

هر دوی این سیستم ها بر روی برجک ثابت یا گردان روی دماغه هلیکوپتر نصب شده اند. ترکیب اف سی آر و تی ای دی اس برتری انکار ناپذیری را برای آپاچی به وجود آورده است، در حالیکه خلبان در وضعیت ای تی ای ام رادرا کنترل آتش، اهداف هوایی اعم از هلیکوپتر یا هواپیمی را جست و جو می کند کمک خلبان/افسر تسلیحات سی پی جی اهداف زمینی را به کمک تی ای دی اس شناسایی می کند.

در حالت یکپارچه وقتی اف سی آر هدفی را شناسایی و اولویت بندی می کند تی ای دی اس به طور خودکار روی هدف قفل کرده و سپس کمک خلبان/افسر تسلیحات می تواند تصاویر الکترواپتیکی هدف مورد نظر را دریافت کند. موشک های موشک های هوا به زمین (آر اف هلفایر) با جستحوگر موج میلیمتری و برد 8 تا 12 کیلومتر که مهم ترین جنگ افزار آپاچی است با توانایی «شلیک کن و فراموش کن» اطلاعات اهداف اولیه و ثانویه را از اف سی آر و تی دی ای ای یا یک هلیکوپتر دیگر گرفته و این قابلیت را دارد که قبل از شلیک و یا بعد از شلیک روی اهداف ثابت و متحرک قفل کند .

برتری این نوع موشکها نسبت به نوع لیزری قابلیت شلیک در مناطق آب و هوایی نامطلوب است و این موشک برای از بین بردن اهداف زره پوش شده مانند تانکها و انواع خودروهای سنگین مورد استفاده قرار می گیرند.آپاچی همچنین می تواند انواع موشک های هوا به هوای سایدوایندر و میسترال را جهت شکار هلیکوپتر و هواپیماهای دشمن و موشک ضد رادار ساید آرم را برای مقابله با تهدیدهای راداری دشمن با خود حمل کند. توپ30 میلیمتری با قابلیت شلیک 625 بار در دقیقه با توانایی حمل 1200 گلوله و سیستم پرتاب راکت با بالچه های تاشونده شامل 76 راکت 70 میلیمتری (هایدرا) جهت استفاده علیه افراد و خودروهای سبک از دیگر سلاح های استاندارد نصب شده روی آپاچی است.

برای عملیات پشتیبانی نزدیک (ضد زره) آپاچی 16 موشک هِلفایر روی چهار ریل پرتاب و 1200 گلوله توپ حمل می کند در عملیات تهاجمی (ضد زره)تعداد موشک های هلفایر به 8 و گلوله های توپ به 320 تقلیل می یابد در عملیات اسکورت نیروهای زمینی و یا دیگر هلیکوپترها از راکت های هایدرا و موشک های هوا به هوا نیز استفاده می شود .دو موتور توربوشفت جنرال الکتریک پر قدرت (تی700-جِی ای -701 سی 1265 کیلووات) قدرت مورد نیاز این پرنده را تامین می کنند. آپاچی ارتش انگلیس نیز از موتورهای آر تی اِم-322 ساخت رولز رویس/توربومکا بهره می برند. حداکثر برد آپاچی با مخازن سوخت خارجی 1900 کیلومتر و بدون مخازن خارجی 400 کیلومتر است.البته آپاچی ها به مناطق درگیری از پایگاههای خود با هواپیماهای سی-5 یا سی-17 حمل می گردند.

  

 در ماموریتهای هلیكوپتر آپاچی یك نقص عمده در هلیكوپتر آپاچی شناسایی شد كه آسیب پذیری زیاد این هلیكوپتر در برابر حملات نیروی زمینی یا آتش نیروی های زمینی (آتش پدافند و موشكهای دوش پرتاب و .... ) بود . در جنگ دوم عراق در سال2003 حدود80% هلیكوپترهای آپاچی بر اثر آتش زمینی آسیب دیدند و در جاهای كوهستانی آسیب پذیری بیشتری دارند و عموما هلیكوپتر آپاچی در جنگ شهری و یا در برابر نیروهایی كه كمین كرده اند ضعف دارد . زیرا نیروهای پیاده از حفاظت بیشتری برای استتار و مخفی شدن برخوردار هستند و هلیكوپتر آپاچی هم نمیتواند در اكثر مواقع این كمین ها را شناسایی كند . در جنگ عراق نیروهای عراقی و نیروهای شورشی بعد از جنگ با هدف قرار دادن سیستم كنترل هلیكوپتر و ورودی و خروجی موتورهای هلیكوپتر بارها باعث صدمه دیدن و فرود اظطراری و یا حتی از كار افتادن این هلیكوپتر شده است . هلیكوپتر آپاچی در برابر آتش سلاحهایی مانند مسلسل هم تا حدی آسیب پذیر است و این هلیكوپتر برای حمله به هدف از فاصله بیشتر از 850 متر استفاده میكند. از دیگر نقاظ ضعف این هلیكوپتر آپاچی این اسن كه تنها میتواند به روی یك هدف تمركز كند و با یك هدف درگیر شود و در صورت وجود تعداد زیادی هدف و فاصله داشتن اهداف آسیب پذیر و ناكارامد است .

 

 


 

 برای مقابله با این وضعیت دشوار در نقاط مختلف هلیكوپتر ژره محافظ بیشتر استفاده كرده اند ولی با وجود تمام این سخنان هلیكوپتر آپاچی از سایر هلیكوپترها دیگر موفق تر است به دلیل آنكه تسلیحات بیشتری حمل میكند و سرعت بیشتری دارد و از قدرت مانور زیادی برخوردار است . هلیكوپتر آپاچی با تمام ضعفهایی كه دارد مقاوم ترین و موفق ترین هلیكوپتر ارتش آمریكا است و با توجه امكان استفاده از موشكهای سایدوایندر امكان درگیری و نبرد با هواپیماها را هم دارد . از هلیكوپتر های آپاچی بیشتر به صورت تركیبی استفاده میشود یعنی اینكه در یك گروه به پرواز در می آیند و یك گروه وظیفه حمله به اهداف را دارد و گروه دیگر برای پشتیانی از هلیكوپترهای مهاجم در برابر خطرات است . از هلیكوپتر آپاچی برای پشتیبانی نیروی زمینی و هدایت آتش توپخانه هم استفاده میشود

 

معرفی نمونه های مختلف هلیكوپتر آپاچی 

 

- هلیكوپتر آپاچی مدل ای AH-64A:

 

 

این نمونه مدل اولیه این هلیكوتر است و هم اكنون در حال جایگزینی با نمونه جدیدتر هلیكوپتر آپاچی یعنی لانگ بو میباشد .

  

امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 5

برچسب ها : آشنایی با هلیكوپتر تهاجمی AH-64 Apache , بالگرد , تهاجم , هلی کوپتر , آپاچی , عکس آپاچی , عکس هلی کوپتر ,

تاریخ : دوشنبه 27 مرداد 1393 | نظرات (0) بازدید : 784
نویسنده : donbest |

 

سالم‌ترین قلعه ایران را ببینید ! + تصویر

 

قلعه سِب یکی از زیباترین و سالم ترین قلعه های ایران است که در شهرستان سراوان و روستای سِب قرار دارد. این قلعه را اگرچه سیب و سیب سوران هم می نامند اما محلی ها می گویند سِب به معنی محل چشمه ساران فراوان است.

قلعه سب زیباترین و سالم‌ترین قلعه ای است که از دوران اسلامی سیستان و بلوچستان مانده‌است. در این قلعه تا سال 1344 طوایف بارکزایی و میرمرادزهی ساکن بودند و سپس متروکه شد. قلعه سِب در دو طبقه ساخته شده بود و دیوار آن بیش از 30 متر ارتفاع و حدود 7 متر عرض دارد. قسمت شاه نشین با ارتفاع بیشتری، در بالای قلعه قرار گرفته و گفته می‌شود در حصار آن 14 برج و در ارگ آن 4 برج وجود داشته و در زمان جنگ از بین رفته است.

 وجود درز انبساط در ساختمان اصلی قلعه و دسترسی به آب چاه در طبقه فوقانی و وجود لوله‌های سفالی هدایت‌کننده آب و مصالح به کار رفته در آن از قبیل خشت و کاه‌گل و چوب درخت خرما و درهای منبت‌کاری و شاه نشین از مشخصات ویژه این مجموعه است.

 قلعه های ایران,قلعه سِب,تصاویر قلعه سِب

 حصار قلعه سِب با سه متر ارتفاع 48 متر در 74 متر مربع به شکل مستطیل دور تا دور قلعه را فراگرفته است. ورود به قلعه تنها از طریق پلکان جنوب شرقی آن امکان پذیر است.

قلعه سب روی صفه ای سنگی و صخره طبیعی کم ارتفاع با خشت و گل در قرن دوازدهم هجری قمری ساخته شد و در پایان قرن سیزدهم آخرین تغییرات اساسی در آن صورت گرفت. ساختمان قلعه مجموعه ای از حصار و بنای اصلی است که با 23 متر ارتفاع در روستای «سیب» 25کیلومتری جنوب غرب سراوان قرار دارد.


بنای اصلی قلعه در قاعده، به صورت مستطیل 36 متر* 25متر، در دو طبقه ساخته شده‌است. به گونه یی که هرچه بر ارتفاع آن افزوده می‌شود از حجم آن کم می‌شود و در ظاهر به شکل «مصطبه هرم» درمی آید که موجب ایستایی بیشتر بنا و جلوگیری از رانش دیوارهای قطور و مرتفع آن می‌شود. معماران چیره دست محلی با بهره گیری از تجربه خود، برای احداث قلعه سب تخم گیاهی به نام «توتری» را با گل مخلوط می‌کردند و ملاطی چسبناک می‌ساختند که وقتی خشک شد، شدیدترین رگبارها و باران‌های فصلی بلوچستان نیز توانایی شستن آن را ندارد و به همین دلیل قلعه پایدار ماندهاست.

قلعه سب در مجموع 10 اتاق کوچک و بزرگ دارد که در اطراف حیاط مرکزی جای گرفته‌اند و برای دسترسی به فضاهای حاکم نشین و تابستانی، راه پله یی، مخفی، کم عرض، با شیب زیاد وجود دارد. قلعه سب بعد از زمان صفویه بویژه در عصر افشاریه محل سکونت حاکمین بوده‌است.

کل بنایی که اکنون مشاهده می‌شود به یک باره بنا نشده ‌است و هر حاکمی در دوران فرمان روایی خود قسمتی به آن افزوده و در آن زندگی می کرده است.

 

امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 5

برچسب ها : سالم ترین قلعه ایران , سالم‌ترین قلعه ایران را ببینید ! + تصویر , عکس , قلعه سب , عکس قلعه سب ,

تاریخ : سه شنبه 17 دی 1392 | نظرات (0) بازدید : 717

عکس هایی از ساختمان جالبی در نیاوران تاریخ : جمعه 12 اردیبهشت 1404
خواص و مضرات زردچوبه تاریخ : پنجشنبه 18 بهمن 1403
ترول سایپا تاریخ : جمعه 21 دی 1403
ترول تایپ تاریخ : جمعه 21 دی 1403
ترول اجسام شفاف تاریخ : جمعه 21 دی 1403
ترول شامپو خریدن دخترا و پسرا تاریخ : جمعه 21 دی 1403
ترول انعکاس صدای کوهستان تاریخ : جمعه 21 دی 1403
آخرین كلمات برخی افراد به نقل از عزرائیل ! تاریخ : جمعه 09 آذر 1403
هر آنچه که در مورد صلوات باید بدانید تاریخ : جمعه 09 آذر 1403
ترول دوش گرفتن با آب سرد تاریخ : جمعه 25 آبان 1403
قانون مدنی و اصلاحات بعدی تاریخ : جمعه 25 آبان 1403
تیروئید عصبی تاریخ : جمعه 27 مهر 1403
روانشناسی شکل امضا تاریخ : جمعه 27 مهر 1403
حالت چشم دانشجویان دختر و پسر تاریخ : دوشنبه 28 خرداد 1403
ماجرای طنز دختر مکزیکی و نامزدش ! تاریخ : دوشنبه 28 خرداد 1403
عکس انواع خر تاریخ : جمعه 04 خرداد 1403
عکس شجره نامه پادشاهان هخامنشی تاریخ : جمعه 04 خرداد 1403
عکس چهره دختر خانم ها بعد از بیدار شدن تاریخ : جمعه 28 اردیبهشت 1403
آموزش کاربردی چند ضد حال اساسی تاریخ : جمعه 28 اردیبهشت 1403
داستان کوتاه و خواندنی پیرمرد و دخترک تاریخ : جمعه 07 اردیبهشت 1403

تعداد صفحات : 2


فروشگاه اینترنتی
نت فارس
firefox
opera
google chrome
safari