سه شنبه 16 اردیبهشت 1404
توضيحات بنر تبليغاتي
Nobitex Referral Campaign Banner

صندوق گروه مالی فیروزه

صندوق سرمایه گذاری فیروزه (ثبت شده) به تمام کدهای بورسی که امروز ثبت نام خودشون رو تکمیل کنند مقداری واحد صندوق ساحل پاداش میده !

کافیه وارد لینک زیر بشید , شماره موبایل و شماره ملیتون رو ثبت کنید , بقیه اطلاعاتتون رو خود صندوق از طریق سجام داره

مقدار پاداش محدوده و به دوستانی که زودتر وارد بشن تعلق میگیره

بعد ثبت نام , روی گزینه فعال سازی بالا صفحه بزنید تا پول بیاد تو حسابتون

کمتر از ۳ دقیقه وقت میبره !

لینک پاداش 👇👇👇

https://app.firouzeh.com

نویسنده : NetFars |

 
هر آنچه درباره خرمالو باید بدانید
 
 
هر آنچه درباره خرمالو باید بدانید

 
خرمالو از جمله میوه‌هایی است كه اگر چه در حالت نارس ، گس و سفت است ولی اگر آن را در دمای معمولی اتاق قرار دهید ، به مرور خواهد رسید و نرم و شیرین می‌شود

البته طعم و مزه آن به نوع خرمالو بستگی دارد ؛ به این معنا كه حتی بعضی از انواع رسیده نیز همچنان حالت گسی را دارند

خرمالو علاوه بر اینكه به صورت خام و تازه مصرف می‌شود ، در آجیل میوه‌های خشك نیز یافت می‌شود

در ضمن از پخته آن نیز به صورت مربا ، مارمالاد و همچنین در انواع شیرینی‌ها و كیك‌ها استفاده می‌كنند

 

خواص غذایی :

خرمالو سرشار از ویتامین A ، بتاكاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین‌های B1، B2، B3 و ویتامین C است

این میوه همچنین مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن را مانند كلسیم ، گوگرد ، آهن ، فسفر ، منیزیم و پتاسیم دارد ؛ به همین جهت برای رشد و نمو كودكان بسیار مفید شناخته شده است

 
خواص درمانی :

ـ خوردن خرمالوی رسیده برای افرادی كه از سینه‌ درد در رنج هستند ، توصیه می‌شود

ـ می‌گویند اگر خرمالو را به صورت ناشتا میل كنید ، برای درمان اسهال خونی بسیار مفید خواهد بود

ـ خرمالو برای بیماران كبدی ، كلیوی و نقرسی نیز مفید است

ـ خرمالو حاوی مقدار زیادی پكتین است ؛ پكتین یكی از فیبرهای محلول در آب است كه باعث كاهش چربی خون می‌شود

 
یک عدد خرمالوی 25 گرمی چه دارد ؟

چربی ....................... 0/10 گرم
 
ویتامین سی ................... 16/5 میلی گرم

انرژی ....................... 22 كیلوكالری
  
كربوهیدرات ..................... 0/2 گرم
  
پروتئین ..................... 8/38 گرم

 
امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 5

برچسب ها : هر آنچه درباره خرمالو باید بدانید , میوه خرمالو , دانستنی های مفید , خرمالو , خواص درمانی , خواص غذایی ,

تاریخ : جمعه 05 دی 1393 | نظرات (0) بازدید : 857
نویسنده : NetFars |

 
هر آنچه درباره انبه باید بدانید
 
 
هر آنچه درباره انبه باید بدانید

 
نحوه استفاده انبه : برگ، گل، میوه و هسته آن مصارف خوراکی دارند
 
نام علمی انبه : Mangifera indica

انبه درختی است زیبا كه ارتفاع آن تا 10 متر می رسد . منشا انبه هند و مالزی و برمه می باشد ولی هم اكنون در تمام مناق استوایی و حاره كشت می شود . انبه از 4000 سال پیش وجود داشته است .

برگهای این درخت نیزه ای شكل ، گلهای آن زرد یا قرمز رنگ و بصورت خوشه ای وجود دارد . میوه آن كه انبه یا منگو نامیده می شود بیضوی شكل و دارای طعمی مطبوع وشیرین بوده و دارای هسته ای نسبتا بزرگ است . انبه در اوائل ماه می می رسد و تا اوائل سپتامبر موجود است .

انبه رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك و نارس آن سرد و خشك است . انبه نارس تولید كننده بلغم و سودا در بدن می باشد .

 
خواص انبه :

1)  انبه بسیار مقوی بوده و تقویت كننده بدن است .

2)  انبه تقویت كننده قوای جنسی است .

3)  رنگ صورت را درخشان می كند .

4)  دهان را خوشبو می كند .

5)  ادرار آور است .

6)  یبوست را برطرف می كند .

7)  انبه دارای مقدار زیادی اسید گالیك است . بنابراین سیستم هضم را ضد عفونی و تمیز می كند

8)  انبه تمیز كننده خون می باشد .

9)  خوردن انبه بوی بد بدن را از بین می برد .

10) انبه حرارت بدن را كاهش می دهد و تب را پائین می آرود .

11) برای رفع اسهال مفید است .

12) خوردن انبه ، سردرد ، تنگی نفس و سرفه را از بین می برد .

13) برای درمان بواسیر مفید است .

14) عطش را برطرف می كند.

15) انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آنرا با سكنجبین بخورند

 
 
خواص مغز هسته انبه

 
خواص مغز هسته انبه :
 
انبه دارای هسته بزرگی است كه در وسط آن مغز آن قرار دارد كه بجای مغز بادام می توان از آن در شیرینی جات استفاده كرد

مغز هسته انبه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است .


1- خوردن مغز هسته اسهال را برطرف می كند .

2- برای معالجه سرماخوردگی مصرف می شود .

3- سرفه های سخت را درمان می كند .

4- درمان كننده بواسیر خونی است .

5- خانم هائیكه دچار خونریزی از رحم می باشند و یا بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند برای رفع آن باید از مغز انبه استفاده كنند .

6- مغز هسته انبه كرم كش و ضد اسهال است .

7- برای تسكین آسم و تنگی نفس مفید است .

8- ضد استفراغ است

 
دیگر خواص درخت انبه :

1. گل انبه سرد و خشك است و اسهال را رفع می كند .

2. اگر شكوفه درخت انبه را خشك كرده و هر روز حدود 3 گرم آنرا با 10 گرم شكر بخورند سرعت انزال را معالجه می كند .

3. صمغ درخت انبه را با روغن و آبلیمو مخلوط كنید برای ناراحتی های پوست مفید است .

4. برای برطرف كردن ریزش مو ، آب برگهای درخت انبه را روی سر بمالید .

5. برای تقویت دندان و لثه دم كرده برگ درخت انبه را مضمضه كنید .

 
مضرات انبه :

هضم انبه برای بعضی از افراد سخت است و ممكن است ایجاد خارش و دمل نمائید

اگر خون انبه ایجاد نفخ بكند باید آنرا با زنجبیل خورد .

 
امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 5

برچسب ها : هر آنچه درباره انبه باید بدانید , انبه , میوه استوایی , میوه انبه , دانستنی ها , مضرات انبه ,

تاریخ : جمعه 05 دی 1393 | نظرات (0) بازدید : 738
نویسنده : NetFars |

 
هر آنچه درباره کیوی باید بدانید

 
هر آنچه درباره کیوی باید بدانید
 

 
خواص کیوی :
 
كیوی سرشار از ویتامین C می باشد. مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی كمتر از موز است. همچنین دارای ویتامین A'E'كلسیم'آهن و اسید فولیك می باشد. یك عدد كیوی متوسط ۴۶ كالری انرژی دارد.

كیوی دارای مقادیر زیادی آنزیم حل كننده پتاسیم به نام پاپایین است كه از نظر تجاری برای نرم كردن گوشت مفید است اما احتمال دارد برای برخی افراد آلرژی زا باشد. بویژه افرادی كه به آناناس حساسیت دارند مستعد حساسیت به این میوه نیز هستند. این آنزیم با پختن میوه به سرعت از بین می رود.

به این ترتیب استفاده از كیوی خام در دسرهای حاوی شیر یا هر فراورده لبنی دیگر نامناسب است زیرا این آنزیم در عرض چند دقیقه در حالیكه بوی بسیار بدی تولید می كند شروع به حل كردن پروتئین شیر می نماید.

متأسفانه آنزیمهای كیوی در معده به وسیله اسید معده از بین می رود. اما اسید معده بعد از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد' مقداری خنثی می شود و آنزیمهای كیوی می توانند مدت كوتاهی فعالیت كنند و این زمان كافی است تا مواد پروتئینی در اثر این آنزیمها به قطعات كوچكتری تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین را در معده و روده آسانتر می كند.

كیوی مانند قرص آسپرین موجب رقیق شدن خون شده از ایجاد پلاك در خون جلوگیری می كند. این میوه به دلیل خاصیت كاهندگی كه بر سطح تری گلیسیرید دارد ' از غلظت خون می كاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سكته ها جلوگیری می كند.

جالب است بدانید كه ویتامین C در كاهش علائم بیماری آسم بسیار موثر است و مطالعات نشان داده كودكانی كه در هفته ۷ تا ۵ عدد از این میوه مصرف می كنند دارای علائم تنفسی كمتری نسبت به كودكانی هستند كه در هفته فقط ۱ عدد میل می كنند.

كیوی سیستم حفاظتی بدن را تقویت می كند و از بروز سرطان جلوگیری می نماید.

كیوی با داشتن ویتامین C و اسید قهوه ' دو ماده اتساسی ضد سرطان در اختیار می گذارد
 

 هر آنچه درباره کیوی باید بدانید

 
کیوی پادزهر سیگار :
 
سیگاری ها به ویتامین C بیشتری نیاز دارند و زیرا مواد سمی مخصوصاً رادیكالهای آزاد موجود در دود سیگار ویتامینها را از بین می برد. بنابراین سیگاریها باید حدود ۴۰% بیشتر ویتامین C مصرف كنند. این مقدار با خوردن ۲ عدد كیوی كسب می شود.
 
كیوی بمبی علیه استرس :

استرس و كمبود خواب روی بدن انسان اثر می گذارد. هركس می خواهد به این وضع دچار نشود باید در روز ۴ عدد كیوی بخورد. ۴ عدد كیوی را در طول روز تقسیم كنید. مثلاً صبح' ظهر' بعدازظهر و عصر. چون بدن انسان نمی تواند ویتامین C را ذخیره كند.

 
۶ دلیل برای كیوی خوردن وجود دارد :

۱- ۳ گرم فیبـر دارد كه كلستـرول را كاهش داده از سرطان جلوگیـری می كند و به كنترل انسولین كمك می نماید.

۲- در مقایسه با یك عدد پرتقال هم اندازه خود ' ویتامین C بیشتری دارد.

۳- حاوی مقادیر قابل توجهی آنتی اكسیدان محلول در چربی است ( ویتامینA و E ) كه برای مبارزه با رادیكالهای آزاد مفید می باشد.

۴- حاوی فیتوناتریفت هایی از جمله كاروتنوئید و فلاوونوئید است كه تحقیقات نشان داده كه DNA را از آسیبهای مربوط به اكسیژن محافظت می كند.

۵- حدود ۱۰% از پتاسیم پیشنهادی روزانه را داراست ( حدود ۳۰۰ میلی گرم ) .

۶- حاوی مقادیر زیادی فولات است كه بدن را در مقابل بیماریهای قلبی ' سرطان و غیره محافظت می كند و برای شكل گیری هموگلوبین حامل اكسیژن ضروری است.

 
مضرات کیوی :

كیوی دارای مقدار زیادی اگزالات است كه موجب تشكیل سنگ در كلیه و كیسه صفرا می شود. به همین دلیل برای افراد مستعد سنگ كلیه و سنگ صفرا مضر است.

 
بهترین روش نگهداری کیوی :

هنگام خرید این میوه آن را در میان انگشتان خود قرار دهید و در صورتی كه بر اثر فشار جزئی ' نرمی زیر دستان خود احساس كردید از خرید آن صرفنظر كنید. این میوه را می توانید در دمای اتاق نگهداری كرده و به مدت چند روز ذخیره كنید.

هرگز این میوه را كنار سیب ' گلابی و سیب زمینی قرار ندهید زیرا از این میوه ها گازی متصاعد می شود كه موجب رسیدن بیش از حد این میوه می شود.اما اگر نارس باشد می توان ان را در كنار میوه های ذكر شده قرار داد تا فرایند رسیدن تسریع شود

هرگز به اندازه میوه توجه نكنید و تصور نكنید میوه بزرگتر ارزش تغذیه ای بیشتری دارد.

هر آنچه درباره کیوی باید بدانید 
طرز تهیه دسر با كیوی :

 
مواد لازم :

كیوی ۳ عدد

سیب ۱ عدد

نعناع تازه به میزان دلخواه

یخ به میزان لازم

 
كیوی و سیب را خرد كرده و در مخلوط كن به صورت پوره درآورید. سپس آن را در ظرف یا لیوان مورد نظر ریخته به آن یخ اضافه كرده و با نعنای تازه و تكه های سیب و كیوی تزیین و سرو كنید.

 
امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 5

برچسب ها : هر آنچه درباره کیوی باید بدانید , کیوی , فواید کیوی , میوه کیوی , مضرات کیوی ,

تاریخ : جمعه 05 دی 1393 | نظرات (0) بازدید : 749
نویسنده : NetFars |




هر آنچه درباره موز باید بدانید





ترکیبات شیمیایی موز


موز از چهار هزار سال قبل در هندوستان كشت می شده است . در سال 1482 پرتغالیها موز را در سواحل گینه پیدا كردند و به جزائر قناری بردند و سپس بوسیله میسیونر مذهبی اسپانیولی به نواحی حاره آمریكا برده شد و اكنون موز در تمام مناطق گرمسیر دنیا كشت می شود .

موز را هنگامیكه هنوز سبز است از درخت می چینند و به مناطق مختلف می فرستند و در آنجا بوسیله گرما دادن آنرا می رسانند .

موز انواع مختلف دارد یك نوع آن بسیار درشت و نوعی از آن هم خیلی ریز است كه مزه شیرینی دارد .

در كشورهای استوایی معمولا موز را می پزند و همراه با برنج و لوبیا می خورند در كشورهای آمریكای لاتین موز را ورقه ورقه كرده و در آفتاب خشك می كنند.

هنگامیكه موز انتخاب می كنید باید پوست آن زرد و سفت و روی آن لكه های سیاه وجود داشته باشد و این نشانه موز رسیده است . موز نارس بدلیل داشتن نشاسته زیاد هضمش سنگین است .

 
تركیبات شیمیایی موز :

قندی كه در موز وجود دارد بسرعت قابل جذب است.

در صد گرم موز مواد زیر موجود است :

انرژی 100 كالری

آب 70 گرم

پروتئین 8 گرم

 
و ترکیبات شیمیایی موز :

چربی 2 گرم

قند 6/5 گرم

كلسیم 8 میلی گرم

فسفر 25 میلی گرم

آهن 7 میلی گرم

سدیم 1 میلی گرم

پتاسیم 370 میلی گرم

ویتامین A صدونود واحد

ویتامینB1 پنج میلی گرم

ویتامین B2 شش میلی گرم

ویتامینB3 هفت میلی گرم

ویتامین C ده میلی گرم

در موز چند ماده شیمیایی بسیار مهم مانند سروتونین ، نوروپی تفرین ، دوپامین و كاته کولامین وجود دارد

 
خواص داروئی موز :

موز از نظر طب قدیم ایران معتدل است و خون را غلیظ می كند . موز انرژی زیادی دارد و چون نرم هست غذای خوبی برای كودكان و اشخاص مسن محسوب می شود.

 
 
خواص موز
 

1) بدلیل داشتن پتاسیم زیاد ضد سرطان بوده و غذای خوبی برای ماهیچه ها می باشد.

2) موز ملین بوده و همچنین و به عنوان درمان اسهال و اسهال خونی کاربرد دارد.

3) موز خونساز است بنابراین اشخاص لاغر و كم خون حتما باید موز بخورند.

4) موز تقویت كننده معده و نیروی جنسی است.

5) موز درمان زخم معده و روده می باشد.

6) گرد موز همچنین داروی خوبی برای پائین آوردن كلسترول است.

7) شیره گلهای موز درمان كننده اسهال خونی می باشد.

8) جوشانده موز اثر قطع خونریزی دارد.

9) ضماد برگ درخت موز برای درمان سوختگی مفید است.

10) موز نفاخ است و زیادخوردن آن خصوصاً در سرد مزاجان تولید گاز معده می كند برای رفع این عارضه باید پس از موز كمی نمك خورد.

11) موز تاثیر خوبی در تامین رشد و تعادل سیستم اعصاب دارد.

12) برای درمان ضعف بدن موز را با عسل بخورید.

13) موز مدر است.

14) موز بعلت دارا بودن قند زیاد برای مبتلایان به مرض قند مضر است و نباید در خوردن آن افراط كنند .

 
امتیاز : نتیجه : 5 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 5

برچسب ها : هر آنچه درباره موز باید بدانید , موز , میوه موز , دانستنی ها , تركیبات شیمیایی موز , خواص داروئی موز , پتاسیم ,

تاریخ : جمعه 05 دی 1393 | نظرات (0) بازدید : 771

عکس هایی از ساختمان جالبی در نیاوران تاریخ : جمعه 12 اردیبهشت 1404
خواص و مضرات زردچوبه تاریخ : پنجشنبه 18 بهمن 1403
ترول سایپا تاریخ : جمعه 21 دی 1403
ترول تایپ تاریخ : جمعه 21 دی 1403
ترول اجسام شفاف تاریخ : جمعه 21 دی 1403
ترول شامپو خریدن دخترا و پسرا تاریخ : جمعه 21 دی 1403
ترول انعکاس صدای کوهستان تاریخ : جمعه 21 دی 1403
آخرین كلمات برخی افراد به نقل از عزرائیل ! تاریخ : جمعه 09 آذر 1403
هر آنچه که در مورد صلوات باید بدانید تاریخ : جمعه 09 آذر 1403
ترول دوش گرفتن با آب سرد تاریخ : جمعه 25 آبان 1403
قانون مدنی و اصلاحات بعدی تاریخ : جمعه 25 آبان 1403
تیروئید عصبی تاریخ : جمعه 27 مهر 1403
روانشناسی شکل امضا تاریخ : جمعه 27 مهر 1403
حالت چشم دانشجویان دختر و پسر تاریخ : دوشنبه 28 خرداد 1403
ماجرای طنز دختر مکزیکی و نامزدش ! تاریخ : دوشنبه 28 خرداد 1403
عکس انواع خر تاریخ : جمعه 04 خرداد 1403
عکس شجره نامه پادشاهان هخامنشی تاریخ : جمعه 04 خرداد 1403
عکس چهره دختر خانم ها بعد از بیدار شدن تاریخ : جمعه 28 اردیبهشت 1403
آموزش کاربردی چند ضد حال اساسی تاریخ : جمعه 28 اردیبهشت 1403
داستان کوتاه و خواندنی پیرمرد و دخترک تاریخ : جمعه 07 اردیبهشت 1403

تعداد صفحات : 166


فروشگاه اینترنتی
نت فارس
firefox
opera
google chrome
safari