|
|

صندوق سرمایه گذاری فیروزه (ثبت شده) به تمام کدهای بورسی که امروز ثبت نام خودشون رو تکمیل کنند مقداری واحد صندوق ساحل پاداش میده !
کافیه وارد لینک زیر بشید , شماره موبایل و شماره ملیتون رو ثبت کنید , بقیه اطلاعاتتون رو خود صندوق از طریق سجام داره
مقدار پاداش محدوده و به دوستانی که زودتر وارد بشن تعلق میگیره
بعد ثبت نام , روی گزینه فعال سازی بالا صفحه بزنید تا پول بیاد تو حسابتون
کمتر از ۳ دقیقه وقت میبره !
لینک پاداش 👇👇👇
https://app.firouzeh.com
9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات
اصلیترین راه خوشمزه کردن سبزیها، گریل کردن آنهاست. میتوان سبزیهای مختلف را همراه با طعمدهندههای مخصوص گریل کرد و جشنی از طعمها و رنگهای شگفتانگیز به راه انداخت .
1 - نخودفرنگی طعمدهنده : نعناع تازه 2 فنجان نخودفرنگی تازه یا یخزده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. بعد چند برگ نعناع تازه به آن اضافه کنید. بعد از یک تفت کوچک، آماده خوردن است.
2 - لوبیاسبز طعمدهنده : سس سفریتو یک پیاز، 4 گوجهفرنگی و 2 حبه سیر را خرد کنید و آنها را در روغنزیتون تفت دهید تا پخته و نرم شوند. بعد 1 کیلوگرم لوبیاسبز تازه را به تکههای بزرگ تقسیم و به مخلوطی که آماده کردهاید (یا همان Sofrito) اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا پخته شود.
3 - هویج طعمدهنده : دانه زیره سبز نصف فنجان هویج حلقهحلقه شده را در یک لیوان آب و کمی آب پرتقال میجوشانیم تا پخته شود. همینطور که هویج در حال پخته شدن است، یک حبه سیر خرد شده و نصف قاشق چایخوری زیرهسبز به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا مایع غلیظ شود و به هویج بچسبد. بعد یک قاشق چایخوری کره به آن اضافه میکنیم، حالا هویج آماده سرو کردن است؛ از خوردن آن لذت برید و عاشق آن شوید. این نکته را هم بدانید که پختن هویج آنتیاکسیدانهای آن را افزایش میدهد.
4 - کدو سبز طعمدهنده : آبلیمو با استفاده از پوستکن پوست کدو را بگیرید و آن را حلقهحلقه کنید. یک کاسه بیاورید و کدوها را در آن بریزید. آب نصف لیموی تازه را روی کدوها بریزید و 3 تا 4 برگ ریحان به آن اضافه کنید حال کمی روغن زیتون روی مخلوط بپاشید و با اضافه کردن پودر فلفلسیاه تازه و تکههای فلفلقرمز و کمی نمک دریا این ترکیب تابستانی خوشمزه را کامل کنید.
5 - کلمبروکلی طعمدهنده : کره و لیمو کلم بروکلی را در آب بجوشانید تا نرم شود. بعد آن را آبکش کنید تا کاملا آبش گرفته شود. کره را روی حرارت آب کنید و بگذارید رنگ آن به قهوهای روشن برسد. بلافاصله کلم بروکلیها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن هم کمی سرخ شود. حالا یک لیموی تازه را از وسط نصف کنید و آب آن را روی کلمها بفشارید. با اضافه کردن کمی مغزهای بو داده میتوانید مزه آن را چند برابر لذتبخشتر کنید. این نکته را هم بدانید که کلم بروکلی در کنار ماهی جزو 10 غذای برتر برای سلامت است.
6 - ذرت طعمدهنده : سس مایونز منقل زغالی یا گریل گازی خود را روشن کنید. برگهای روی خوشه ذرت را از هم باز کنید ولی آنها را نکنید. غلاف نخی روی ذرت را جدا کنید. بعد دوباره پوشش ذرت را به حالت اولیه برگردانید و 10 دقیقه خوشهها را در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورند. حالا برای 15 دقیقه خوشهها را بدون آنکه پوستها را بکنید، روی آتش حرارت دهید، مدام آنها را بچرخانید تا نسوزند. بعد از 15 دقیقه، پوستهها را کنار بزنید و ذرتها را 5 تا 10 دقیقه حرارت بدهید تا کبابی شوند. حال اجاق را خاموش کنید و روی ذرتها یک لایه نازک سس مایونز بمالید. کمی آبلیموی تازه و پودر فلفل چیلی و پنیر پارمزان پودرشده هم روی آنها بپاشید و از خوردن ذرت لذت ببرید.
7 - اسفناج طعمدهنده : جوز یک فنجان خامه را با یکچهارم قاشق چایخوری جوز و 3 حبه سیر خرد شده با هم مخلوط و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به غلظت برسد. بعد 2 دسته اسفناج تازه را به مایه اضافه کنید و کمی حرارت دهید.
8 - کلم بروکسل طعمدهنده : آویشن بروکسلهای جوان را از وسط نصف کنید و در آب بجوشانید تا پخته و نرم شوند. درنهایت نمک، فلفل و آویشن تازه به آن اضافه کرده و آنها را در روغنزیتون تفت دهید.
9 - گلکلم طعمدهنده : پودر کاری یک گلکلم را خرد و با یک قاشق غذاخوری پودر کاری مخلوط کنید. مخلوط را در فر با دمای 45 درجه فارنهایت قرار دهید تا برشته شوند.
امتیاز : |
|
نتیجه : 5 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 5 |
|
برچسب ها :
سبزیجات , 9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات ,
تاریخ : سه شنبه 17 دی 1392 |
نظرات (0)
بازدید : 695
|
|
طرز تهیه ی خاگینه-قیقناق
اندازه برای سه نفر
مواد اولیه: آرد - چهار قاشق غذاخوري تخممرغ - چهار عدد دارچين - يك قاشق چايخوري پودرهل - مقداري ww شكر - سه قاشق غذاخوري گردوي خرد شده - مقداري
|
و.................
به ادامه مطلب بروید.
امتیاز : |
|
نتیجه : 1 امتیاز توسط 6 نفر مجموع امتیاز : 10 |
|
برچسب ها :
طرز تهیه ی خاگینه-قیقناق , رزفا , رزبلاگ , آموزش , آشپزی ,
تاریخ : جمعه 26 آبان 1391 |
نظرات (0)
بازدید : 1593
|
|
اندازه برای پنج نفر
مواد اولیه: گوشت گوسفندي 500 گرم آلو خورشي 200 گرم بِه 300 گرم روغن مايع 100 گرم لپه 150 گرم پياز سرخشده يك پيمانه شكر دو قاشق سوپخوري رب گوجهفرنگي 100 گرم نمك، فلفل و دارچين به ميزان لازم و..................
به ادامه مطلب بروید.
امتیاز : |
|
نتیجه : 5 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 5 |
|
برچسب ها :
طرز تهیه ی خورش به , رزفا , رزبلاگ , آشپزی , آموزش ,
تاریخ : جمعه 26 آبان 1391 |
نظرات (0)
بازدید : 715
|
|
مواد اولیه: نخود لپهشده 500 گرم پياز بزرگ يك عدد روغن جامد يا كره دو قاشق سوپخوري گوشت خردشده 600 گرم نمك، فلفل و زردچوبه و زعفران به ميزان لازم پياز داغ براي تزئين دو قاشق غذاخوري و................
به ادامه مطلب بروید.
امتیاز : |
|
نتیجه : 2 امتیاز توسط 6 نفر مجموع امتیاز : 15 |
|
برچسب ها :
طرز تهیه ی خورش قيمه يزدي , رزفا , رزبلاگ , آ»وزش , آشپزی ,
تاریخ : جمعه 26 آبان 1391 |
نظرات (0)
بازدید : 1728
|
|
اندازه 6 نفر
مواد اولیه: گوشت چرخ کرده نیم کیلو پیاز سرخ کرده 3 قاشق سوپ خوری گردو خرد کرده 2 قاشق سوپ خوری کشک سائیده 2 لیوان نعنای خشک نرم یک قاسق سوپ خوری روغن 100 گرم نمک به مقدار کافی و.............
به ادامه مطلب بروید.
امتیاز : |
|
نتیجه : 5 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 5 |
|
برچسب ها :
طرز تهیه ی کله جوش , رزفا , رزبلاگ , آموزش , آشپزی ,
تاریخ : جمعه 26 آبان 1391 |
نظرات (0)
بازدید : 640
|
|
مواد اولیه: بادمجان 4 عدد گوشت 200 گرم پیاز یک عدد متوسط پنیر پیتزا 100 گرم جعفری 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 قاسق غذاخوری نمک فلفل و ادویه به مقدار کافی گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد و.............
به ادامه مطلب بروید.
امتیاز : |
|
نتیجه : 5 امتیاز توسط 1 نفر مجموع امتیاز : 5 |
|
برچسب ها :
آموزش , آشپزی , طرز تهیه ی دلمه بادمجان , رزفا , رزبلاگ ,
تاریخ : جمعه 26 آبان 1391 |
نظرات (0)
بازدید : 1072
|
|
|
|
فروشگاه اینترنتی
|